Pages - Menu

Sunday, 5 July 2015

Cubaan sekali lagi

Assalamualaykum w.b.t

Sihat semua nya? Cubaan sekali lagi menulis after a long long rest. Last time post blog masih single and now I'm married >> hewhewhewhew maluewwww *insert SHY emoji*

Alhamdulillah, inshaallah I'm back for good? (HOPEFULLY!). I've been posting #ayeshashares quite sometime on instagram, tapi kadang-kadang caption terlampau panjang, dan banyak benda yang nak di sampaikan tak sampai, hence, I am back here! (atas cadangan dan feedback dari banyak pihak)

Happy nak start blogging balik, ada beberapa post dah start draft, tinggal nak edit sikit-sikit lepas tu boleh lah post. Entry hari ni, sekadar nak 'warm up' dulu. Baru hias sikit-sikit blog, harap-harap boleh menarik hati pembaca, dan semoga isi nya pun semua bermanafaat. Tak sabar nak dapatkan momentum, idea menulis dan kongsi gambar banyak-banyak tanpa perlu fikirkan muat ke caption nak share ni... 

Selain dari diri sendiri nak sharing dekat sini, kita nak ajak kawan-kawan pun share sama ok? So kalau nak share apa-apa boleh email kita (click jer gambar email icon love yang comel di sebelah kanan itu) or kalau nak tanya apa-apa ke, sila kan tulis email, jangan malu jangan segan!

Last sekali, semoga blog ini reach out to many people out there. Semoga dapat memberi inspirasi kepada semua orang di luar sana dan semoga kita semua dapat belajar sesuatu dari blog ini. Okay dah tu jer, cuba comment sikit kalau awak semua happy I'm back here!

Okay thats all, selamat meneruskan ibadah puasa, 10 malam terakhir nak dekat dah, jom naik kan gear ke gear paling laju! THE REAL RACE IS HERE!

Wassalam.

2 comments: